Zoek

Voedingsadvies

Voedingsadvies voor een blijvend gezond gewicht!

Veel mensen zijn reeds jaren op zoek naar de eeuwige kilootje of maatje minder en hebben al verschillende diëten of afslankprogramma’s geprobeerd maar vaak zonder langdurig resultaat!

Herken je dit? Dan ben je wellicht niet de enige!

Bij “Beweeg en herleef!” hebben we zo onze eigen kijk op voedingsadvies, een gezond gewicht en een gezonde levensstijl!

Afslanken of gewicht verliezen is een hormonaal gegeven waar verschillende factoren een invloed op hebben: conditieniveau, eetpatroon, stresslevels, specifieke geslachtshormonen, medicatie, etc.

Als we dus resultaat willen en deze ook willen houden moeten we dus naast specifiek voedingsadvies op zoek gaan naar alle factoren in jouw persoonlijke leven die daar een invloed op kunnen hebben en een manier vinden om deze in jouw persoonlijke leven te integreren. Een leven die er voor iedereen anders uitziet: beweegpatroon, eetpatroon, levensstijlpatroon, …

B.A.L.A.N.S. – methode: meer dan voeding alleen!

Dat er meer nodig is dan enkel op je voeding letten om je gezonde gewicht te behalen lijkt misschien niets nieuws.  Dat klopt maar in praktijk ligt dat vaak wat anders! Met onze B.A.L.A.N.S. – methode doorlopen we naast het voedingsadvies stap voor stap alle belangrijke en relevante zaken die een invloed op jouw persoonlijke leven en gewicht. Op die manier integreer jij jouw gezonde levensstijl die beslist een positieve invloed heeft op jouw gewicht, energieniveau en zelfvertrouwen!Je hoeft dus geen schrik te hebben dat het voedingsadvies gebaseerd is om op het striktste dieet ooit te moeten staan of om uren in de fitness te moeten doorbrengen om eindelijk je gezonde gewicht te behalen!Aan de hand van een persoonlijk gesprek bepalen we jouw individuele traject waarbij we voor jou de ideale en persoonlijke verhouding “bewegen – voedingsadvies – mindset” samenstellen die jou het resultaat geeft en je het eindelijk ook kan houden!Graag meer info over onze B.A.L.A.N.S.- methode? Maak vrijblijvend jouw afspraak!

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.