Over

.

Wim van Laethem

Fitness instructor & Personal Coach

Als trotse papa van 3 kinderen en sportieve echtgenoot besef ik als geen ander dat fit en gezond zijn één van de belangrijkste rijkdommen van ons leven is. Bewegen, gezond eten en positief in het leven staan, zijn dan ook vaste onderdelen van mijn leven. Ravotten met de kinderen, joggen op het strand, fietsen door de velden, een partijtje voetbal, simpelweg genieten van bewegen op een ongedwongen manier maar met optimale vitaliteit in het vizier.

Als bewegingscoach is het voor mij dan ook een geweldige uitdaging om jullie te begeleiden op de spannende weg naar een actieve, fitte en gezonde levensstijl actieve, fitte en gezonde levensstijl waar een optimale balans tussen voldoende lichaamsbeweging, gezond en evenwichtig eten en een positieve mindset bepalende factoren zijn. Op basis van wederzijds vertrouwen en engagement zoeken we samen uit op welke creatieve en leuke manier we stap voor stap ook jouw vooropgestelde doelen kunnen bereiken.

Filosofie
Bij “Beweeg en herleef!” helpen we iedereen verder die een fittere, gezondere en actievere levensstijl wil hanteren en wil streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook helpen we bij het werken aan de conditie bij lichamelijke klachten of medische beperkingen.

PERSONAL TRAINING

Wil je graag de persoonlijke aandacht van jouw trainer voor je alleen dan is individuele begeleiding hetgeen wat je zoekt.

MEDISCHE TRAINING

Medische training richt zich op het verhelpen van bepaalde klachten en het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening.

SMALL GROUP TRAINING

Kleine groepstraining of small group training is een populaire begeleidingsvorm waarbij je wekelijks met maximum 8 mensen per sessie samen sport.

Beweeg en herleef logo 5

PAST BEWEEG EN HERLEEF OOK BIJ JOU?

Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding om fitter te worden in Roeselare en Kortemark? Wil je van je medische klachten afkomen? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training?