Zoeken

Boks Mix

Boksen vormt een uitstekende basis om aan je conditie te werken!

In deze kleine groepsles maken we een combinatie van boksgerelateerde en spierversterkende en conditionele oefeningen.

Het is al langer geweten dat boksers een uitstekende conditie moeten hebben om ronde na ronde te kunnen presteren! Elementen uit boksen vormen dus een uitstekende basis om aan je conditie te werken!

In deze les van maximum 8 mensen leer je een aantal bokstechnieken en combinaties die je samen met je “sparringpartner” kan inoefenen! Je hoeft geen schrik te hebben om klappen te krijgen want het is geen alternatieve bokstraining.

Tussen de verschillende “boksrondes” door worden conditionele en spierversterkende oefeningen aangeboden wat maakt dat deze training een leuken uitdagende training is voor iedereen die zich graag op een veilige manier met de bokshandschoenen wil uitleven!

Tijdens deze lessen wordt er uiteraard ook veel aandacht besteed aan de juiste uitvoering van de oefeningen en technieke zodat je in alle enthousiasme geen extra rug-, nek-, schouder- of knieklachten krijgt!

Een leuke gecombineerde bokstraining dus waarbij je jouw algemene conditie verbetert en je even je frustaties op een gecontroleerde en veilige manier kan kwijtraken!

Benieuwd of deze les iets voor jou is?

Vraag vrijblijvend jouw gratis kennismakingsles aan!

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.