Zoek

Fitness

“Beweeg en herleef!”: geen traditionele fitness in Roeselare, Kortemark en omstreken!

“Beweeg en herleef!” is de fitness in Roeselare, Kortemark en om omstreken als je kiest om veilig en verantwoord te sporten en kiest om door professioneel opgeleide mensen begeleid te worden!

Geen traditionele, overbevolkte fitness dus waar iedereen komt en gaat wanneer hij of zij zelf wil en zelf moet uitzoeken wat of hoe je best aan het werk gaat!

Sporten onder begeleiding en coaching is net datgene waarin ons onderscheiden van vele traditionele fitnesszaken in Roeselare en Kortemark! Precies daarom werken we steeds op afspraak! Dit is immers de enige manier waarop onze ervaren en deskundig opgeleide coaches iedere sporter de nodige tips en aandachtspunten kunnen geven!

Dat maakt dat onze deskundige manier van werken een uitstekend vervolg is op de revalidatie bij de kinesist of revalidatiecentrum.

Afhankelijk van jouw doel spreken we 1 tot 2 maal in de week, om de twee weken of 1-2 maal per maand af, om de training af te werken of jouw trainingen aan te passen.

Werken op afspraak in een fitness in Roeselare en Kortemark?

Vind je het vaak moeilijk om jezelf te blijven motiveren of ben je bang dat je je lichaam meer kwaad dan goed doet? Dan ben je bij “Beweeg en herleef!”, onze fitness in Roeselare en Kortemark, aan het juiste adres! Jouw gemaakte afspraak zorgt ervoor dat jouw coach en jouw medesporters jou verwachten!

Sporten op afspraak ervoor zorgt ervoor dat je ook een “stok achter de deur” hebt als je het eens wat moeilijker hebt want de coach verwacht je daar en weet wat of hoe je jouw lichaam best aanpakt om veilig en verantwoord te sporten zodat je geen klachten krijgt of klachten onder controle krijgt!

Regelmatig sporten is immers belangrijk als je fitter, gezonder en pijnvrijer wil worden.

Bovendien leer je in een mum van tijd nieuwe “sportcollega’s” kennen waardoor het extra motiverend werkt om wekelijks je sportmomentje in te plannen.

Sporten op jouw niveau en volgens jouw mogelijkheden?

Om op een efficiënte, veilige, verantwoorde en persoonlijke manier te werken wordt voorafgaand een cardiotest afgewerkt. Op die manier kunnen we voor iedereen het startniveau en de passende intensiteit (trainingshartslag) voor de cardiotraining bepalen.

Het is immers belangrijk dat iedereen op zijn of haar niveau op een veilige en verantwoorde manier sporten en toch een optimaal rendement halen! Cardiotraining binnen jouw eigen veilige hartslagzone zorgt ervoor dat je verantwoord aan je conditie kan werken!

Vandaar dat we de lessen ook steeds met hartslagmeting werken zodat je zelf kan leren hoe je jouw lichaam best op een veilige manier belast om vooruitgang te maken!

Het gaat immers over onze gezondheid, dus daar spelen we niet mee!

Bang dat je omwille van knie-, rug-, nek- of schouderklachten uit de boot valt? Niets in minder waar! Jouw persoonlijk aangepaste programma zorgt ervoor dat je steeds volgens jouw mogelijkheden aan je fitheid kan werken!

Sporten in een positieve en familiale fitness in Roeselare en Kortemark?

Bij “Beweeg en herleef!” sporten we samen in een positieve, niet- competitieve, familiale, persoonlijke en resultaatgerichte sfeer waar iedereen ongeacht sportief of minder sportief op zijn of haar niveau samen met ons kan werken richting een actieve, gezonde en fittere levensstijl!

Denk maar niet dat jouw conditieniveau of medische geschiedenis bij ons de bepalende factor is!!

Klinkt dit goed? Vraag dan jouw gratis en vrijblijvende kennismaking aan en zie zelf of onze aanpak ook iets voor jou kan betekenen!

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.