Zoek

Medische Training

Medische training bij “Beweeg en herleef!”

Meer en meer mensen krijgen tijdens hun leven wel eens te maken met lichamelijke ongemakken of ziekte waarbij je genoodzaakt bent om revalidatietraining bij de kinesist of revalidatiecentrum te volgen.

Na die revalidatie wordt er steeds aangeraden om verder te blijven oefenen maar misschien slaag je er niet in om dit op eigen houtje thuis of in een traditionele fitness te doen of weet je gewoon niet wat wel of niet goed voor je is? In dat geval is medische training misschien voor jou de oplossing.

Bij “Beweeg en herleef!” breien we op een medische verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier een vervolg aan de revalidatie bij de kinesist of revalidatiecentrum. Onze medische training wordt hierbij volledig afgestemd op jouw specifieke noden. Indien nodig communiceren we met de behandelende kinesist of arts om de best mogelijk “nazorg” te kunnen voorzien.

Medische training op jouw maat in een positieve, familiale setting!

Al naargelang het proces in revalidatie kiezen we de begeleidingsvorm die op dat moment het best van toepassing is: grote groep, kleine groep of individueel.Bij de medische training voor lichamelijke klachten zoals enkel-, knie-, rug-, nek- en schouderklachten werken we verder op alle relevante aspecten zoals mobiliteit, kracht, coördinatie, … zodat je op een veilige en verantwoorde manier verder werkt aan jouw revalidatieproces.Naast deze pure lichamelijke klachten begeleiden we ook mensen verder met klachten als burn-out, stress, na revalidatie kankertherapie, diabetes en ander chronische aandoeningen.Aangepast en juist gedoseerd leren bewegen om stap voor stap terug fitter te worden, meer energie te krijgen en de draad terug op te pikken is bij medische training een belangrijk gegeven voornamelijk voor mensen chronische aandoeningen.Bij medische training wordt alles in een ruimer kader en levensperspectief (biopsychosociaal model) geplaatst zodat je duidelijk weet wat je van je lichaam mag verwachten en welke facetten belangrijk zijn tijdens de stappen naar een betere conditie en totale revalidatie.In onze medische training zoeken we dus naar de meest passende manier waarop jij stap voor stap jouw klachten kan verbeteren of onder controle kan houden!Vraag vrijblijvend je gesprek aan om te zien om we ook voor jou op een passende manier kunnen verder helpen!

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.