Zoeken

Fitness Circuit

Fitness circuit optimale training zonder tijdsverlies!

Met maximum 24 deelnemers werk je op 48 minuten tijd maar liefst 18 verschillende spierverstevigende en hartslagverhogende oefeningen af. Je schuift op regelmatige tijdstippen door wat we ook circuittraining noemen. Op die manier werk je een gevarieerde en heel efficiënte bewegingssessie af waar iedereen op basis van het eigen niveau en mogelijkheden veilig en verantwoord kan bewegen en je algemene conditie verbetert!

Circuittraining: optimaal rendement dus in een minimum van tijd!

Constante begeleiding tijdens jouw trainingssessie!
In deze circuittraining staat jouw trainer/coach je voortdurend bij om je de nodige tips en aandachtspunten mee te geven en blijft hij/zij je motiveren zodat de les in een mum van tijd voorbij gaat! Tijdens deze sessies krijg je dus effectief “fitness-les” vandaar dat je steeds vooraf jouw les reserveert!

In een groep werken op jouw eigen tempo en niveau!

Hoewel je in een groep werkt, werk je toch steeds op jouw eigen niveau. Op basis van de voorafgaand test weet je precies hoe hoog je hartslag mag zijn gaan om veilig en verantwoord op jouw eigen niveau aan je conditie te werken.

Het leuke is dat in een circuittraining iedereen, meer of minder in conditie, perfect dezelfde les kan meevolgen en er totaal geen competitieve sfeer heerst! Ook ideaal dus als je als koppel samen je conditie wil opkrikken!

De gemakkelijk en snel in te stellen apparaten van Lifefitness hebben omwille van gepatenteerde weerstandsysteem een positieve impact op de spieren en gewrichten.

Dat maakt dat deze circuittraining onder meer een leuke, afwisselende algemene training is die voor iedereen toegankelijk is, zelfs ook voor mensen met rug-, nek-, knie-, schouder- of tal van andere lichamelijke klachten als voortzetting op revalidatie!

Kortom het ideale programma als je graag zo efficient mogelijk, in groep, onder professionele begeleiding aan je algemene conditie wil werken.

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.