Zoek

Indoor Cycling Mix

Een half uurtje werk je fietsend op muziek om je algemene conditie te verbeteren!

In deze populaire kleine groepsles maken we een combinatie van indoor cycling en spierversterkende en stabiliteitsoefeningen. Een half uurtje werk je fietsend op muziek om je algemene conditie te verbeteren!

In een mini-  peloton van maximum 8 mensen trotseer je de denkbeeldige bergen en laat je je leiden door het leuke ritme van de muziek! Na dit half uurtje waarbij jouw coach jou uitdaagt om op jouw eigen niveau de “cols” van verschillende categorieën te trotseren, ben je goed opgewarmd om nog even de rest van je spieren aan het werk te zetten!

In het tweede half uurtje leggen we vooral de nadruk gelegd op spierversterkende en -verstevigende oefeningen die jou totale conditie en de stabiliteit van de buikgordel verbeteren. De zogenaamde “core-stability” oefeningen. Deze oefeningen zijn van week tot week verschillend wat maakt dat ook dit een heel gevarieerde les is en blijft!

Tijdens deze lessen wordt er uiteraard heel veel aandacht besteed aan de juiste uitvoering van de oefeningen zodat je in alle enthousiasme geen extra rug-, nek-, schouder- of knieklachten krijgt! Een leuke gecombineerde fiets- en spiertraining dus waarbij je jouw algemene conditie verbetert en meer rendement en plezier haalt uit je wekelijkse fietsritjes.

Benieuwd of deze les iets voor jou is?

Vraag vrijblijvend jouw gratis kennismakingsles aan!

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.