Zoeken

Fitness Free

Voor jezelf de nadruk leggen op wat jou dichter bij jouw doelstellingen brengt

Met maximum 12 mensen krijg je een uur de tijd om wat je tijdens de begeleide uurtjes geleerd hebt zelfstandig in praktijk te brengen. Tijdens dit extra uurtje kan je voor jezelf de nadruk leggen op wat jou dichter bij jouw doelstellingen brengt. Dit kan zowel enkel cardiotraining of krachttraining zijn om de combinatie van de beide. De keuze is aan jou!

In dit extra vrije uurtje is er geen begeleiding voorzien en is dit enkel toegankelijk voor de mensen die de begeleide sessies volgen. In tegenstelling tot de tradionele fitnesszaken is enkel vrije fitness volgen in ons centrum dus niet mogelijk! We kiezen om mensen veilig en verantwoord te leren sporten en bewegen vandaar dat begeleide uurtjes de basis vormen van ons concept!

Ook dit uur reserveer je steeds zodat je op het uurtje tijd ook niet onnodig moet wachten om een toestel te kunnen gebruiken. Vandaar ook het beperkt aantal plaatsen.

 

Het “Free – uurtje” mag je dus zien als extra trainingsuurtje bovenop de begeleide sessies voor iederen die graag zelfstandig nog wat extra wil bijtrainen!

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.