Zoeken

Personal coaching

Personal coaching bij “Beweeg en herleef”: het totaalconcept

Omdat we in ons centrum steeds op zoek zijn hoe we mensen op de best mogelijke manier verder kunnen helpen op weg naar een fittere, actievere en gezondere levensstijl zijn er verschillende begeleidingsvormen.

Sommigen kiezen om in groep begeleid te worden, anderen kleine groep en nog anderen hebben liever een persoonlijkere aanpak en sommigen kiezen een combinatie, zolang het maar in functie van de doelstellingen gaat!

Als er voor persoonlijke begeleiding of personal coaching gekozen wordt, dan werkt jouw personal trainer specifiek in functie van jouw doelen. Of dit nu verbeteren van algemene conditie is, verminderen van rug-, nek- of schouderpijn, na revalidatie, voedingsadvies, mindset coaching, … jouw coach staat voor je klaar.

Op basis van een persoonlijk gesprek zetten we de lijnen uit waarmee we aan de slag gaan met jouw specifieke doel voor ogen: fitter worden, klachten verminderen, gewicht verliezen, stresspreventie, veilig en verantwoord leren sporten, starten met bewegen, …

Jouw personal trainer bepaald welke factoren belangrijk zijn om jouw doelen te behalen. Bewegen, voeding en mindset zijn de factoren die in meer of mindere mate gecombineerd kunnen worden!

Personal coaching: niet zomaar een training!

Eén uur word je van heel nabij opgevolgd en krijg je de specifieke training en informatie die echt voor jou belangrijk is. Dit is belangrijk want iedereen is anders en heeft een andere persoonlijke aanpak nodig! Op die manier leer je hoe je zelf ook in de toekomst zelfstandig veilig en verantwoord met jouw lichaam aan de slag kan gaan om verder te werken richting jouw doelen.

In deze sessies gaat jouw personal trainer of coach net dat stapje verder waarbij hij of zij ook tussen de afspraakmomenten beschikbaar blijft voor advies en opvolging!

Personal coaching is de meest intensieve begeleidingsvorm die er is en die uiteraard voor velen de beste manier is om effectief van start te gaan!

Wil je weten of werken met een personal trainer ook voor jou de beste oplossing is? Vraag een vrijblijvend gesprekje aan zodat we kunnen zijn of deze vorm van individuele begeleiding voor jou de beste is!

 

 

Vraag hier je gratis kennismakingsles aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.