Zoeken

Small group training

Kleine groepstraining of small group training is een populaire begeleidingsvorm waarbij je wekelijks met maximum 8 mensen per sessie samen sport.

Hier train je niet op traditionele fitnesstoestellen maar werk je vooral op een functionele manier. Dit wil zeggen dat er bewegingen uit het dagelijkse leven nagebootst worden met klein materiaal en eigen lichaamsgewicht. Op deze manier leer je hoe je op een juiste manier dagdagelijkse bewegingen, zoals trekken, duwen, draaien, heffen, tillen, kan aanleren en inoefenen zodat je er de voordelen in je dagdagelijkse leven uit kan halen!

Deze manier van oefenen lijkt simpel maar voelt in het begin vaak wat intensiever aan en kan je wel eens spieren ontdekken waarvan je niet meer wist dat je die nog had!

Doordat je steeds in kleine groepjes werkt, is de begeleiding natuurlijk veel intensiever dan in de grote groepsles. Je wordt dus nog wat nauwlettender opgevolgd wat voor jou alleen maar positief kan zijn!

In deze small group training zijn er tal van variaties van oefeningen waardoor de lessen ook niet steeds dezelfde zijn en steeds uitdagend blijven!

Deze kleine groepstraining is ideaal voor iedereen die van afwisseling houdt, graag wat intensiever begeleid wordt en niet houdt van sporten in grote groepen. Ook voor mensen met houdingsgerelateerde problematieken zoals rug-, nek-, schouder- en knie klachten is deze training een uitstekend alternatief omdat de nadruk gelegd wordt op het juist uitvoeren van de oefeningen en het spierversterkend en verstevigend karakter van de oefeningen!

Benieuwd of deze les iets voor jou is?

Vraag vrijblijvend jouw gratis “small group trainingsles” aan zodat je zelf kan ondervinden of deze les ook iets voor jou kan zijn!