Home > Groepsfitness Roeselare

Groepsfitness Roeselare

.

Groepsfitnesscircuit in Roeselare

Met een maximum van 24 deelnemers werk je op 48 minuten tijd maar liefst 18 verschillende spierverstevigende en hartslagverhogende oefeningen af. Op die manier werk je een gevarieerde en heel effeciënte bewegingssessie af waar iedereen op basis van het eigen niveau en mogelijkheden veilig en verantwoord kan bewegen.

Om op een effeciënte, veilige, verantwoorde en persoonlijke manier te werken wordt voorafgaand een test afgewerkt zodat we voor iedereen de passende intensiteit kunnen bepalen om optimaal rendement te halen en toch veilig en verantwoord te werken. De gemakkelijk in te stellen apparaten zijn luchtdrukgestuurd wat een positieve impact heeft op de spieren en gewrichten. Omdat je je volop zou kunnen concentreren op de juiste manier van oefenen zetten we jouw ideale trainingsgegevens op een trainingskaartje zodat de toestellen onmiddellijk aan jouw ideale gewichten aanpassen.

Kortom het ideale programma voor wie trainen in groep, effeciëntie en professionele begeleiding belangrijke aspecten zijn.

Groepslessen Roeselare

Voor iedereen die graag in een grotere groep sport waarbij de aandacht van de coach verdeeld wordt over maximum 12 deelnemers is de groepsles de ideale oplossing. Een groeples kan een perfecte aanvulling zijn op een kleine groepen begeleiding of individuele begeleiding. Deze lessen worden in de openlucht georganiseerd.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef!

Wil je gebruik maken van de gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Ja, ik wil een gratis kennismakingsles