Home > Beweegcentrum Roeselare

Beweegcentrum Roeselare

.

“Beweeg en herleef!”: geen traditionele fitness in Roeselare maar een “beweegcentrum”!

Bij “Beweeg en herleef!” die we gerust ook als beweegcentrum in Roeselare kunnen omschrijven, helpen we iedereen verder die een fittere, gezondere en actievere levensstijl wil hanteren en wil streven naar een “gezonde geest in een gezond lichaam”, want dat wil iedereen wel toch?

Het is al langer geweten dat “bewegen” of “verantwoord” sporten goed is voor de algemene gezondheid: meer energie krijgen, klachten onder controle houden, een gezond gewicht houden, vitaler voelen, … En dat is precies wat we in ons beweegcentrum doen!

Geen traditionele fitness dus waar iedereen komt en gaat en je vaak enkel op jezelf bent aangewezen. In ons beweegcentrum werken we steeds op afspraak en onder begeleiding van deskundig opgeleide trainers en coaches. Dit maakt dat we steeds de volledige aandacht bij onze sporters kunnen leggen zodat ze de nodige tips en adviezen kunnen krijgen om te leren hoe ze veilig en verantwoord kunnen aan hun conditie kunnen werken.

Ons beweegcentrum ook voor jou?

Vooral hierdoor vinden veel mensen die net “begeleiding” en “veilig en verantwoord” sporten belangrijk vinden de weg naar ons sport – en beweegcentrum.

Niet enkel dus om algemene fitheid te bevorderen of een gezond gewicht na streven komen mensen bij ons langs maar ook om rug-, nek- en schouderklachten onder controle te houden, om verder op te bouwen na revalidatie bij de kinesist of in het ziekenhuis, als preventie tegen stress of heropbouw na burn-out, sporten met diabetes, …

Denk dus maar niet dat onze fitness er enkel op gericht is om ervaren sporters verder te helpen! Jong of oud, lichamelijke ongemakken of niet in ons centrum sport iedereen op zijn of haar niveau!

Begeleiding, coaching en oplossingen zoeken hoe iedereen op zijn of haar niveau kan sporten zodat het de gezondheid ten goede komt, daar gaan we SAMEN voor!

Meld je aan voor een gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef!

Wil je gebruik maken van het gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!