• header

    Is ''Beweeg en herleef!'' de oplossing voor jou?

Mieke Tanghe - Rumbeke

"Ik was net gestopt met reactief ( is een oncologisch revalidatieprogramma in groep dat gericht is op het verhogen van de levenskwaliteit bij mensen die een behandeling voor kanker achter de rug hebben) en ik zocht een alternatief om verder te bewegen zodat ik mijn opgebouwde conditie zou kunnen behouden. Bij de start twijfelde aan het niveau van de groep en of ik dat niveau aan zou kunnen, maar dat viel heel goed mee want in een klein groepje van maximum 6 personen is de begeleiding op eigen niveau en persoonlijk aangepast.

De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon" in de groep en toch heb je ook het groepsgevoel. De lessen verlopen heel spontaan en zijn heel aangenaam, het is telkens weer een stimulans om naar de volgende les te komen.
Mijn conditie blijft op peil al heb ik al verschillende keren moeten opnieuw beginnen met de opbouw ervan door operaties. Maar steeds kan ik opnieuw aansluiten bij dezelfde groep mits in het begin wat aangepaste oefeningen te krijgen. " 

  • "De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon"..."

    Mieke Tanghe - Rumbeke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.