• header

    Is ''Beweeg en herleef!'' de oplossing voor jou?

Over Mij - Wim van Laethem

Wim van Laethem - Personal TrainerAls trotse papa van 3 kinderen en sportieve echtgenoot besef ik als geen ander dat fit en gezond zijn één van de belangrijkste rijkdommen van ons leven is. Bewegen, gezond eten en positief in het leven staan, zijn dan ook vaste onderdelen van mijn leven. Ravotten met de kinderen, joggen op het strand, fietsen door de velden, een partijtje voetbal, simpelweg genieten van bewegen op een ongedwongen manier maar met optimale vitaliteit in het vizier.

Als bewegingscoach is het voor mij dan ook een geweldige uitdaging om jullie te begeleiden op de spannende weg naar een actieve, fitte en gezonde levensstijl actieve, fitte en gezonde levensstijl waar een optimale balans tussen voldoende lichaamsbeweging, gezond en evenwichtig eten en een positieve mindset bepalende factoren zijn. Op basis van wederzijds vertrouwen en engagement zoeken we samen uit op welke creatieve en leuke manier we stap voor stap ook jouw vooropgestelde doelen kunnen bereiken.

Filosofie
Bij “Beweeg en herleef!” helpen we iedereen verder die een fittere, gezondere en actievere levensstijl wil hanteren en wil streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook helpen we bij het werken aan de conditie bij lichamelijke klachten of medische beperkingen.Ben je al langer op zoek naar maar weet je niet of “Beweeg en herleef!” de oplossing voor jou is? Vraag dan nu je Gratis Kennismakingsles of consultatie aan en dan kan je zelf ondervinden of onze aanpak ook jou verder kan helpen!

  • "De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon"..."

    Mieke Tanghe - Rumbeke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.