Home > Mindset Coaching Roeselare

Mindset Coaching Roeselare

.

Mindsetcoaching: weten wat je wil!

We hebben er allemaal wel eens last van … Stress …

Op zich geen probleem zolang we alles maar op een juiste manier kunnen kanaliseren of een manier vinden om er op een positieve manier mee om te gaan!

Eens stress gedurende een langere periode onafgebroken aanwezig blijft en we geen passende manier vinden om ermee om te gaan dan kan dat wel eens voor problemen zorgen. Geen toeval dat er de laatste jaren meer en meer mensen met “burn-out” en andere “stress-gerelateerde” aandoeningen te maken hebben.

Een drukke levensstijl, hoge verwachtingen en moeilijkheden om keuzes te maken kan je wel eens in een lastig parket brengen waarbij je soms even niet meer bewust bent van het feit dat je meer “geleefd worden” dan echt zelf te “leven”. De ideale broeihaard voor “burn-out” en andere “stress-gerelateerde” aandoeningen dus!

Wist je dat stress ook een grote invloed heeft op jouw gezonde gewicht en jouw energieniveaus?

In de sessies “mindset coaching” gaan we stap voor stap op zoek naar wat jij echt nodig hebt om gelukkig te zijn zodat je opnieuw richting kan geven aan jouw leven door bewust keuzes te gaan maken! Zittend in een zetel of achter een bureau? Zeker niet!  Terwijl de verschillende thema’s aan bod komen blijven we in beweging! Wandelen, fietsen, binnen of buiten, … zolang je maar stap voor stap het touw in handen neemt om echt te “leven” in plaats van “geleefd” te worden.

Net zoals een beginnend “loper” een doel stelt om naartoe te werken en een plan van aanpak heeft, gaan je in mindsetcoaching samen op zoek naar wat jouw levensdoelen zijn en maken we een plan van aanpak zodat je terug richting aan jouw leven kan geven en stress jouw leven niet meer laat bepalen!

Samen zoeken we jouw “kapstokken” zodat je stap voor stap een nieuwe “gebruikshandleiding” voor jezelf aan het schrijven bent!

“Mens sana in corpore sano” – “Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Let wel: Deze mindset coaching is geen alternatief of vervanging van psychische therapieën. 

Meld je aan voor een gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef!

Wil je gebruik maken van de gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!