• header

    Is ''Beweeg en herleef!'' de oplossing voor jou?

Weten of Beweeg en Herleef de juiste vorm van begeleiding is voor jou?

Doe De Online Beweeg en Herleef Check!

Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding om fitter te worden in Roeselare? Wil je van je medische klachten afkomen? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is sporten onder begeleiding bij Beweeg en Herleef in Roeselare dé plek voor jou, met o.a. personal training en groepslessen. Doe nu de online check om erachter te komen of Beweeg en Herleef bij jou past.

Lidmaatschap op maat: 5 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij ons. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.


Beweeg en Herleef in Roeselare is dé plek voor Personal TrainingSmall Group en Groepslessen. Bij Beweeg en Herleef ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismakingsles.

  • "De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon"..."

    Mieke Tanghe - Rumbeke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.