• header

    Is ''Beweeg en herleef!'' de oplossing voor jou?

Ervaar Beweeg en Herleef nu met een Gratis Kennismakingsles

Wil jij afslanken, fitter worden, of pijnklachten verminderen? Beweeg & Herleef in Roeselare helpt jou om die eerste stap te zetten om je fitness doelen te behalen. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Kennismakingsles, zodat je zelf de sfeer, kwaliteit en begeleiding bij ons kan ervaren. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Beweeg & Herleef verzekeren we jou van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen (afslanken, fitter worden, pijnklachten verminderen). 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die eerste stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Wim en zijn team voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Beweeg en Herleef."

Start met de Gratis Kennismakingsles

We nemen binnen een werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Beweeg en Herleef in Roeselare is dé plek voor Personal TrainingSmall Group en Groepslessen. Bij Beweeg en Herleef ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismaking.

 

  • "De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon"..."

    Mieke Tanghe - Rumbeke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.