• header

    Is ''Beweeg en herleef!'' de oplossing voor jou?

Personal training

Wil je graag de persoonlijke aandacht van jouw trainer voor je alleen dan is individuele begeleiding hetgeen wat je zoekt. Individuele begeleiding zorgt ervoor dat ik je op elk moment kan bijsturen en motiveren om meer uit je training te halen.

Afhankelijk van jouw doel spreken we 1 tot 2 maal in de week, om de twee weken of 1-2 maal per maand af, om de training af te werken of jouw trainingen aan te passen. 

Maak gratis kennis met Beweeg en Herleef
 

Vraag direct online een Gratis Kennismakingsles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Beweeg en Herleef in Roeselare is dé plek voor Personal TrainingSmall Group en Groepslessen. Bij Beweeg en Herleef ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismakingsles.

 

 

  • "De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon"..."

    Mieke Tanghe - Rumbeke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.