• header

    Is ''Beweeg en herleef!'' de oplossing voor jou?

Medische Training

Medische training richt zich op het verhelpen van bepaalde klachten en het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening.

Medische training is geschikt voor mensen met een (tijdelijk) lagere belastbaarheid waarvoor een aangepast en specifiek oefenschema moet worden opgemaakt. Het is jouw arts of kinesist die bepaald of je klaar bent om aan dit programma deel te nemen. Het medische trainingsprogramma biedt een vervolg op de revalidatie bij uw kinesist.

Wie dus die een specifiek programma nodig heeft omwille van rug- nek- schouder-, bekken-, knieklachten, long-, hart en vaatziekten en diabetes kan bij "Beweeg en herleef!" terecht voor de nodige professionele opvolging.

Medische Training Beweeg en Herleef

Maak gratis kennis met Beweeg en Herleef
 

Vraag direct online een Gratis Kennismakingsles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Beweeg en Herleef in Roeselare is dé plek voor Personal TrainingSmall Group en Groepslessen. Bij Beweeg en Herleef ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismakingsles.

  • "De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon"..."

    Mieke Tanghe - Rumbeke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.