• header

    Is ''Beweeg en herleef!'' de oplossing voor jou?

Groepen

Groepsfitnesscircuit

Met een maximum van 24 deelnemers werk je op 48 minuten tijd maar liefst 18 verschillende spierverstevigende en hartslagverhogende oefeningen af. Op die manier werk je een gevarieerde en heel effeciënte bewegingssessie af waar iedereen op basis van het eigen niveau en mogelijkheden veilig en verantwoord kan bewegen.

Om op een effeciënte, veilige, verantwoorde en persoonlijke manier te werken wordt voorafgaand een test afgewerkt zodat we voor iedereen de passende intensiteit kunnen bepalen om optimaal rendement te halen en toch veilig en verantwoord te werken. De gemakkelijk in te stellen apparaten zijn luchtdrukgestuurd wat een positieve impact heeft op de spieren en gewrichten. Omdat je je volop zou kunnen concentreren op de juiste manier van oefenen zetten we jouw ideale trainingsgegevens op een trainingskaartje zodat de toestellen onmiddellijk aan jouw ideale gewichten aanpassen.

Kortom het ideale programma voor wie trainen in groep, effeciëntie en professionele begeleiding belangrijke aspecten zijn.


Groepsfitness Beweeg en Herleef


Groepslessen

Voor iedereen die graag in grotere groep sport waarbij de aandacht van de coach verdeeld wordt over maximum 12 deelnemers is de groepsles de ideale oplossing. Een groeples kan een perfecte aanvulling zijn op een kleine groepen begeleiding of individuele begeleiding. Deze lessen worden in de openlucht georganiseerd.

 

Maak gratis kennis met Beweeg en Herleef
 

Vraag direct online een Gratis Kennismakingsles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.


Beweeg en Herleef in Roeselare is dé plek voor Personal TrainingSmall Group en Groepslessen. Bij Beweeg en Herleef ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismakingsles.

  • "De samenwerking is super! Er wordt rekening gehouden met "de persoon"..."

    Mieke Tanghe - Rumbeke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.