Home > Fitness Mix Roeselare

Fitness Mix Roeselare en Kortemark

.

Met maximum 24 deelnemers werk je op 54 minuten tijd maar liefst 24 oefeningen af

Gedurende 18 minuten schuif je door op 6 verschillende cardioapparaten. Daarna werk je gedurende 18 minuten een zestal verschillende grondoefeningen af om in laatste 18 minuten jouw 12 verschillende spierversterkende oefeningen op de toestellen af te werken!

De grondoefeningen worden wekelijks aangepast zodat deze les ook steeds uitdagend blijft! De ene week kan de nadruk gelegd worden op houdingsgerelateerde oefeningen in functie van lichamelijke klachten, de andere week op conditionele oefeningen, spierversterkende oefeningen, …

In deze gevarieerde “mix-les” staat jouw trainer/coach je voortdurend bij om je de nodige tips en aandachtspunten mee te geven en blijft hij/zij je motiveren. De oefeningen worden ook individueel aangepast zodat iedereen ongeacht conditieniveau of lichamelijke klachten perfect in dezelfde les samen kan sporten!

Tijdens de warmere zomermaanden trekken we voor deze les zelfs soms naar buiten wat de training nog een extra dimentie meegeeft!

Ook hier is het belangrijk steeds op jouw eigen niveau en op basis van jouw persoonlijke hartslagwaarden te blijven werken!

Deze circuit-mixles is de ideale les voor wie graag in grotere groep werkt, graag begeleiding wil en van afwisseling houdt.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef!

Wil je gebruik maken van het gratis kennismakingsles bij Beweeg en Herleef, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!